Bo Harald, Tieto

Tietoyhteiskuntaetumatka kasvaa nyt

Olemme nyt ottamassa selkeästi lisää etumatkaa tietoyhteiskuntakehityksessä laajan yrityskentän taloushallinnon osalta. Meillä on ennestään ollut nopein ja automatisoiduin maksuliike ja paras lähtökohta seuraaville tasoille laajimman verkkopankkikäytön ansiosta. Seuraava taso on verkkolaskutus ja siinä on nyt tapahtunut käytönkin osalta läpimurto kun 150 000 sopimusvalmiudessa olevaa yritystä ryhtyvät ottamaan palveluja käyttää.

Lue lisää >


Sami Karkkila, Logica Suomi johtaja

Logica panostaa vahvasti innovaatioihin

– Logica Suomi haluaa näkyä Viveressä pitkän linjan toimijana sähköisen asioinnin ja IT-palvelujen kehittäjänä, kertoo johtaja Sami Karkkila Logica Suomesta.

Lue lisää >


Mikko Ilomäki, Isolta Oy:n toimitusjohtaja

Sähköinen laskutus myös mikroyrityksiin

E-laskun säästömahdollisuudet ovat mittavat. Perinteinen laskutus tuottaa kuluja sekä laskuttajalle että vastaanottajalle. Jotta automatisoitu taloushallinto olisi mahdollista ja säästömahdollisuudet voisivat realisoitua, tulee koko alihankintaketju saada e-laskutukseen mukaan.

Lue lisää >


Bo Harald, Tieto

Paperilasku jää eläkkeelle vihdoin Suomessakin

– Jos e-laskuun ei siirrytä pian, kukaan Suomessa ei voi lähteä eläkkeelle, kärjistää Bo Harald, maailmanlaajuisesti tunnustettu sähköisen pankkitoiminnan suunnannäyttäjä ja sähköisten e-businesspalvelujen kehittäjä.

Lue lisää >