Johtaja Sami Karkkila, Logica Suomi

Logica panostaa vahvasti innovaatioihin

Logica Suomi panostaa vahvasti innovaatioihin, joilla kehitetään olemassa olevia palveluita vielä paremmiksi. Yrityksen selkeä vahvuus on tuoda parannuksilla runsaasti lisäarvoa pitkäaikaisille asiakkaille. Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen tuottaa palveluja oikeisiin tarkoituksiin.  

- Logica Suomi haluaa näkyä Viveressä pitkän linjan toimijana sähköisen asioinnin ja IT-palvelujen kehittäjänä, kertoo johtaja Sami Karkkila Logica Suomesta.

- Vahvuutemme on tuoda parannuksilla runsaasti lisäarvoa pitkäaikaisille asiakkaille. Tunnemme asiakkaamme ja tuotamme palveluja tarpeiden pohjalta, Karkkila jatkaa.

- Muun muassa verkkolaskutuksen kehittäminen pankkien kanssa yhteistyössä, terveydenhuoltoon kehitetty e-terveys -palvelu jolla parannetaan ja tehostetaan asiointia omalääkärin kanssa sekä erilaiset paikkatiedonhallinnan tehostamiscaset. Näen tällä alalla valtavasti tehostamis- ja parannusmahdollisuuksia. Uskon, että Vivere on hankkeena omiaan vähentämään alaa koskevia epäluuloja ja pelkopeikkoja. Kun ihmiset huomaavat, että uudet hienot parannukset toimivat, he lähtevät nopeasti niitä käyttämään. Erityisesti suomalaiset ovat nopeita omaksumaan uusia toimintatapoja, Karkkila summaa.

< Palaa