Verkkokauppaseminaari, maksuton esittely- ja demotilaisuus 19.1.2011 klo 9-12

Tervetuloa muuttamaan vanhat käsitykset verkkokaupasta.

Vuonna 2010 verkkokauppa kasvoi taas nopeammin kuin mikään muu kaupan kanava. Kuluttajista jo puolet suuntaa ostoksille nettiin. Mutta miksi vain harvat ovat verkossa vaurastuneet?

Kuinka tavoittaa ostajat verkkoviidakossa, kuinka nostaa omat tuotteet näkyville ilman suuria kustannuksia? Voisiko kauppaohjelmisto todella löytää tuotteelle ostajan, eikä päinvastoin?
Tule kuulemaan konkreettisista ratkaisuista ja kurkkaamaan verkkokaupan tulevaisuuteen.

Lue lisää >


Blogi: Arto Tenhunen

Avoin kysymys yrittäjälle

arto_tenhunen_pieni.jpgVerkkokaupan aloittaminen parantaa yrityksen kustannustehokkuutta, pienentää kuluja ja lisää tuloja. Netti avaa yritykselle suuremman markkina-alueen ja tuo lisää asiakkaita. Asiakkaat eivät tingi, maksavat etukäteen eikä luottotappiota tai hävikkiä tunneta.

Lue lisää >


Lennu Keinänen, Suomen Verkkomaksut Oy:n toimitusjohtaja

Taantuma kirittänyt verkko-ostamisen huimaan nousuun

Kuluneen vuoden aikana suomalaisten verkkokauppojen suhteellinen liikevaihto on kasvanut yli 30%. Kasvulukemat ovat peräisin Suomen Verkkomaksujen asiakastietokannasta, joka kattaa lähes tuhannen kotimaisen verkkokaupan myynnin tiedot, eli arviolta yli kolmanneksen Suomen verkkokaupoista.

Lue lisää >


Harri Kivimäki, Elisa Oyj:n myyntijohtaja

Yrittäjällä ei ole varaa olla poissa netistä

Elisan myyntijohtaja Harri Kivimäen mukaan yrittäjiä pitää herätellä netin mahdollisuuksiin, koska Suomessa on 260 000 yritystä, mutta vain kolmetuhatta verkkokauppaa. Verkkokaupan perustamista pidetään vaikeana, vaikka sen voi hankkia helposti palveluna.

Lue lisää >


Mikael Smeds, Suomen Maksuturva Oy:n toimitusjohtaja

Suomen Maksuturva mukana elvyttämässä verkkokauppaa

Perinteisen kaupan ”reilun pelin henki”, jossa ostopäätös ja fyysinen rahasuoritus tapahtuvat turvallisesti ja varmasti, on viimeinkin tuotava näkyvästi mukaan myös sähköiseen kaupankäyntiin. Haastavassa taloustilanteessa luottamus tavaran ja rahasuorituksen varmaan saamiseen nousee uuteen arvoon. Turvallinen asiointi on harhaluuloista huolimatta mahdollista myös verkkokaupassa.

Lue lisää >


Lennu Keinänen, Suomen Verkkomaksut Oy:n toimitusjohtaja

Suomen Verkkomaksut kannustaa siirtymään sähköiseen kaupankäyntiin

Sähköiset palvelut parantavat organisaation toiminnan tehokkuutta ja tuovat merkittävää säästöä.

Kun sähköinen järjestelmä esimerkiksi tallentaa ajanvarauksia kampaajalle tai kuntosalille, vapautuu asiakaspalvelijalta aikaa jatkuvan puhelimeen vastaamisen sijaan muihin tehtäviin.
Sen lisäksi, että sähköiset järjestelmät parantavat tehokkuutta ja tuovat säästöjä, ne myös helpottavat kuluttajan ostamista, kun ostotapahtuma voidaan tehdä itselle otollisimpaan aikaan.

Lue lisää >