Harri Kivimäki, Elisa Oyj:n myyntijohtaja

Sähköiset viestintäpalvelut tuovat merkittäviä säästöjä yrityksille

elisa_harri_kivimaki.jpgElisan myyntijohtaja Harri Kivimäen mukaan sähköiset verkonkäyttöön perustuvat viestintäpalvelut tuovat merkittäviä kustannussäästöjä yrityksille. Teknologia ja sen täysimääräinen hyödyntäminen yritysten tuottavuuden parantajana ei ole nykypäivänä este vaan mahdollisuus, johon kannattaa rohkeasti tarttua.

Yritysmaailmassa eletään teknologisen kehityksen ansiosta toimintatapojen muutosaikaa. Langattomat vaihdepalvelut, online sähköposti- ja kalenteripalvelut, sekä virtuaaliset kokouspalvelut ovat tehokkaita ratkaisuja tavoitettavuuden, nopean viestinnän ja tiedonsiirron parantamiseksi. Kivimäki peräänkuuluttaa yrittäjille rohkeutta tarttua uusiin virtuaalisiin mahdollisuuksiin mahdollisimman ennakkoluulottomasti.

 - Yritysten kannattaa pohtia verkkoliiketoiminnan ja virtuaalineuvottelupalvelujen vaiheittaista käyttöönottoa heti, eikä pidentää tämän päätöksen tekemistä. Sähköiset viestintäpalvelut tuovat yritykselle merkittäviä kustannussäästöjä, toteaa Elisan myyntijohtaja Harri Kivimäki.

Virtuaalikokoukset yleistyvät

Virtuaaliset kokouspalvelut mahdollistavat osallistujien läsnäolon heidän fyysisestä sijainnistaan riippumatta. Virtuaalikokouspalveluita voidaan käyttää kokousten lisäksi asiakas-, toimittaja- sekä sidosryhmätapaamisiin. Korkealaatuisen tekniikan ansiosta pystytään luomaan tunnelma siitä, että vastapuoli istuu saman pöydän äärellä välimatkasta huolimatta. Elisalla virtuaaliset neuvottelupalvelut ovat jo arkipäivää.

 - Virtuaalineuvottelut ovat oleellinen osa elisalaisten päivittäistä työntekoa ja niiden käyttö laajenee meillä edelleen. Olemme virtuaalineuvotteluratkaisumme ansiosta pystyneet säästämään merkittävästi matkakuluja sekä parantamaan tuottavuutta, kun aikaa on vapautunut muuhun, kertoo Elisan myyntijohtaja Harri Kivimäki.

Yhteistyötä sähköisten viestintäpalvelujen edistämiseksi

Elisa investoi Suomen tietoyhteiskuntaan vuosittain noin 200 miljoonaa euroa. Yhtiö on vahvasti mukana myös Tietoyhteiskunta kaikille -hankkeessa.

 - Hyvällä yhteistyöllä pystymme saavuttamaan yhteiset tavoitteet sähköisten viestintäpalvelujen edistämiseksi, Kivimäki toteaa.

Elisa rakentaa virtuaalisia kokouspalveluita ja sovelluksia yritysten lisäksi myös terveydenhoidon ja opetustoimen käyttöön. Konsepti on erinomainen esimerkiksi haja-asutusalueiden julkisten palvelujen hoitamiseen.

Palaa